butik samsara zrenjanin

AKSESOARI I CIPELE

AKSESOARI ZA MUŠKARCE - KRAVATE, KAIŠEVI, CIPELE, LEPTIR MAŠNE

Poseban segment SAMSARE čini aksesoar za muškarce, detalji koji će i naizgled obične odevne komade učiniti prefinjenijim.

Dobro odabran i uz to kvalitetan aksesoar pomoći će Vam da svom modnom stilu date i lični pečat. Ukoliko Vam zatreba pomoć, mi smo tu da Vam u odabiru pomognemo.

U SAMSARINOJ ponudi je veliki izbor kravata koje su oduvek bile simbol elegancije i stila i vrlo poželjni modni dodaci većine muškaraca, ali i leptir mašni, dugmad za manžetne, kaiševa i novčanika izrađenih od kvalitetme kože.

Muški kaiševi, kravate, leptir mašne, cipele Samsara Zrenjanin
Butik Samsara Aksesoari
butik samsara zrenjanin cipele 006
Butik Samsara Muške cipele

MUŠKA OBUĆA

Novina u našoj ponudi, od prošle godine, je udobna muška obuća – letnja i zimska, izrađena od najkvalitetnije i najfinije kože, obuća koja će Vam pružiti udobnost svakog koraka, a raznolikost ponude učiniće da je možete prilagoditi svakom odevnom komadu i svakoj prilici.

"Mojoj porodici i meni lično je uvek bio prioritet kvalitet garderobe koju kupujemo. Prosto je nemoguće raditi preko 20 godina a prodavati nekvalitetnu robu. Zato uvek biram Samsaru."
Strahinja Matić
Milanoviće znam jako dugo i imam poverenje u Zorana. Volim što imaju profesionalne prodavce koji znaju da mi ukažu šta sa čim treba da uklapam, to cenim !
Aleksandra
Za jednog poslovnog muškarca važno je da ima odelo skrojeno baš kako treba kada sam hteo neke izmene i nikad nije bio problem da se nešto prepravi po mojoj želji.
Mitić Brane
Podelite sa drugima: